Lucrări de salubrizare și evitare a formării poleiului în...

Pretura BotanicaLucrări de salubrizare și evitare a formării poleiului în sectorul Botanica (03.02.2021) Astăzi, în primele ore ale dimineții au fost efectuate lucrări de evitare a formării poleiului de către angajații Întreprinderii Municipale pentru Servicii Locative Botanica. S-a intervenit cu lucrări de întreținere și salubrizare, presărare a materialului antiderapant la stațiile de așteptare a transportului urban de pasageri și la trecerile subterane din sector. De asemenea au fost c...olectați brazii din preajma platformelor pentru colectarea deșeurilor menajere, care vor fi transportați pentru a fi reciclați la o platformă din str. Lunca Bâcului, 24. Totodată, îndemnăm agenții economici, organizațiile și instituțiile de pe teritoriul sectorului Botanica să transporte în mod separat, brazii utilizați de către aceștia în cadrul sărbătorilor de iarnă, la adresa menționată mai sus. Deșeurile vegetale urmează a fi tocate și utilizate de către Î.M. „Asociația de Gospodărire a Spațiilor Verzi", în calitate de îngrășământ organic pentru plante. Vaata veel+7

Pretura Botanica

Lucrări de salubrizare și evitare a formării poleiului în sectorul Botanica (03.02.2021)

Astăzi, în primele ore ale dimineții au fost efectuate lucrări de evitare a formării poleiului de către angajații Întreprinderii Municipale pentru Servicii Locative Botanica.
S-a intervenit cu lucrări de întreținere și salubrizare, presărare a materialului antiderapant la stațiile de așteptare a transportului urban de pasageri și la trecerile subterane din sector.
De asemenea au fost c...olectați brazii din preajma platformelor pentru colectarea deșeurilor menajere, care vor fi transportați pentru a fi reciclați la o platformă din str. Lunca Bâcului, 24.
Totodată, îndemnăm agenții economici, organizațiile și instituțiile de pe teritoriul sectorului Botanica să transporte în mod separat, brazii utilizați de către aceștia în cadrul sărbătorilor de iarnă, la adresa menționată mai sus.
Deșeurile vegetale urmează a fi tocate și utilizate de către Î.M. „Asociația de Gospodărire a Spațiilor Verzi", în calitate de îngrășământ organic pentru plante.

Vaata veelKasutaja Pretura Botanica foto.Kasutaja Pretura Botanica foto.Kasutaja Pretura Botanica foto.Kasutaja Pretura Botanica foto.+7